O
 P
 Ć
 I
 N
 A

S V E T A  N E D E LJ A

petak, 29. travnja 2016 Naslovnica | Riječ Načelnika | Mapa Weba | Kontakt
O Općini
Statut Općine
ISO Certifikat
Misija, Vizija, Cilj
Socijalna skrb
Općinska uprava
Mjesni odbori
Prostorno planiranje
Gospodarstvo
Udruge
Proračun za 2015.
Izmjene i dopune Proračuna za 2015.
Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna za 2015.g.
Proračun Općine Sveta Nedelja za 2016. godinu
PRISTUP INFORMACIJAMA
Obavijest o raspisivanju Javnog poziva za financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge
Obavještavaju se zainteresirane udruge iz područja kulture i socijalne skrbi da je Općina Sveta Nedelja raspisala i objavila Javni poziv za financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge, sredstvima iz Proračuna Općine Sveta Nedelja za 2016. godinu. Tekst Javnog poziva i cjelokupna natječajna dokumentacija nalaze se u prilogu ove obavijesti.
Datum: 20.4.2016.
Godišnji plan raspisivanja javnog poziva za financiranje programa, projekata, aktivnosti i manifestacija koje provode udruge, sredstvima iz Proračuna Općine Sveta Nedelja za 2016. godinu
Priloženi dokumenti:
Datum: 18.4.2016.
Izvješće o savjetovanju s javnošću
Datum: 8.4.2016.
Otvoreno savjetovanje
Datum: 22.3.2016.
Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provodi se o nacrtima onih općih akata kojima Općina Sveta Nedelja uređuje pitanja iz svog djelokruga, a čijim se donošenjem ili izmjenama neposredno ostvaruju potrebe građana ili uređuju druga pitanja od interesa za opću dobrobit građana i pravnih osoba na području Općine Sveta Nedelja. Savjetovanje i uključivanje javnosti u postupak donošenja propisa provodi se u svrhu prikupljanja informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti, vezanim uz određenu javnu politiku s ciljem podizanja razine razumijevanja i prihvaćanja ciljeva politike ali i uočavanja slabosti i negativnih učinaka javne politike koje treba na vrijeme otkloniti.

Krajnji je cilj olakšati interakciju s građanima i predstavnicima zainteresirane javnosti u demokratskom procesu te potaknuti aktivnije sudjelovanje građana u javnom životu.

Datum: 22.3.2016.
 
 Novosti
 Pitanja i odgovori
 Galerija slika
 E-razglednice
» Anketa
Nema aktivne ankete
PUR
ISO
Anketa
Naslovnica | Riječ Načelnika | Mapa Weba | Kontakt
Copyright 2006 Općina Sveta Nedelja

Powered by Sigma-Elektronik d.o.o.