O
 P
 Ć
 I
 N
 A

S V E T A  N E D E LJ A

petak, 12. veljače 2016 Naslovnica | Riječ Načelnika | Mapa Weba | Kontakt
O Općini
Statut Općine
ISO Certifikat
Misija, Vizija, Cilj
Socijalna skrb
Općinska uprava
Mjesni odbori
Prostorno planiranje
Gospodarstvo
Udruge
Proračun za 2015.
Izmjene i dopune Proračuna za 2015.
Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna za 2015.g.
Proračun Općine Sveta Nedelja za 2016. godinu
PRISTUP INFORMACIJAMA
Javni natječaj za davanje u zakup poslovnoga prostora u prizemlju zgrade Doma kulture Šumber za obavljanje trgovačke djelatnosti
Priloženi dokumenti:
Datum: 10.2.2016.
Savjetovanje LAG-a o mjerama iz Programa ruralnog razvoja

LAG Istočna Istra poziva sve zainteresirane građane s njegovog područja na otvoreno Savjetovanje o mjerama iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014 – 2020, a u cilju prikupljanja projektnih prijedloga za uvrštenje u Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a Istočna Istra za razdoblje 2014 – 2020.

Savjetovanje u Nedešćini održat će se u općinskoj vijećnici u utorak, 26. siječnja 2016. godine, u vremenu od 15 do 17 sati.

Savjetovanje je otvorenog tipa i provoditi će se individualno sa svakim zainteresiranim.

Priloženi dokumenti:
Datum: 25.1.2016.
Informacija Udruge za skrb o starijim i nemoćnim osobama

S ciljem unaprjeđenja kvalitete života starijih i nemoćnih osoba te osoba s invaliditetom u svojoj lokalnoj zajednici, kao i njihovih obitelji, Udruga Dodir nade izradila je on-line komunikacijsku platformu za promicanje vaninstitucionalne skrbi i njege za starije i nemoćne osobe i osobe s invaliditetom, odnosno uspostavila informacijski sustav za lakše informiranje korisnika o postojećim uslugama u lokalnoj zajednici.

Širokom promocijom platforme informirati će se potencijalni korisnici o mogućnosti posudbe skupih medicinskih pomagala kroz „Posudinicu pomagala “, s ciljem osiguravanja dostupnosti potrebnih pomagala svim korisnicima, bez obzira na njihov socijalni status.

Kako bi se istovremeno osigurali potrebni ljudski resursi u lokalnoj zajednici za pružanje vaninstitucionalne skrbi, promovirati će se i prilike za zapošljavanje u sustavu vaninstitucionalne skrbi, osobito za dugotrajno nezaposlene i teško zapošljive skupine žena. Putem platforme će pružiti ovoj ciljanoj skupini korisnika potrebne informacije o mogućnostima osposobljavanja za poziv njegovateljice/gerontodomaćice.

Udruga je izradila i bazu podataka njegovateljica za područje Labinštine, čime će biti olakšana medijacija između krajnjih korisnika i njegovateljica.

Potražite nas na http://www.udn.hr/, saznajte tko smo, što smo i čime se bavimo. Saznajte kako postati član/ica udruge, volonter/ka udruge, njegovateljica/gerontodomaćica, kako posuditi pomagalo…

Ovaj projekt sufinanciran je iz Proračuna Istarske županije za 2015.godinu, iz Proračuna Općine Kršan, Općine Raša i Grada Labina.

Datum: 19.1.2016.
Plan nabave roba, radova i usluga Općine Sveta Nedelja za 2016. godinu
Datum: 15.1.2016.
II. Izmjene i dopune Plana nabave roba, radova i usluga Općine Sveta Nedelja za 2015. godinu
Datum: 15.1.2016.
 
 Novosti
 Pitanja i odgovori
 Galerija slika
 E-razglednice
» Anketa
Nema aktivne ankete
PUR
ISO
Anketa
Naslovnica | Riječ Načelnika | Mapa Weba | Kontakt
Copyright 2006 Općina Sveta Nedelja

Powered by Sigma-Elektronik d.o.o.